Er zijn meerdere coaches/psychologen werkzaam bij Jongereninstituut. Je kan bij Maayke Coenen en Willeke Lankamp terecht voor coaching, studiekeuze en trainingen. Voor de “Ik leer leren” trainingen kan je contact opnemen met Kiki van Erven. Anouk is ervaren jongerencoach, zij is echter beperkt beschikbaar vanwege haar functie als docent aan faculteit Psychologie en HRM bij de Fontys hogescholen!

Ons kantoor is gevestigd in Villa Vught, De trajecten op school vinden uiteraard plaats op de scholen zelf.

Maayke:

Jongeren die uitgaan van hun eigen kracht, motivatie en talenten maken bewust keuzes, waarbij ze op korte en lange termijn blij zijn.

Ik heb verschillende coach opleidingen gedaan (pubercoach, opleiding psychodiagnostiek, opleiding integrale coaching). Mijn werkervaring als jongerencoach kan ik goed gebruiken tijdens de studiekeuze gesprekken. Soms is er een andere reden waardoor kiezen niet vanzelf gaat.

Mail Maayke

Willeke:

Willeke Lankamp is ervaren psycholoog en gecertificeerd coach. Ze werkte in HR en talentontwikking bij Heineken en coachte daar Young Professionals en Management Trainees. Ook werkte zij als assessment psycholoog en trainer. Met man en kinderen woonde Willeke 6 jaar in Singapore. Daar runde ze een coachingspraktijk en gaf gastlessen en begeleidde naschoolse activiteiten op de Hollandse School Singapore.

Mail Willeke

Kiki:

Kiki van Erven is afgestudeerd psycholoog en gecertificeerd kindercoach. Naast begeleiden van jongeren is Kiki een creatieve, resultaatgerichte communicatieprofessional en projectmanager. Kiki: Mijn drijfveer is de verbinding zoeken en anderen te inspireren en enthousiasmeren – altijd met het doel voor ogen. Een positief verschil kunnen maken geeft mij energie. Als freelance coach/trainer verzorgen van trainingen aan jongeren zoals de Ik Leer leren- en studiekeuze training. Verder adviseren en meedenken over de communicatie van Jongereninstituut.

 

Mail Kiki

Anouk:

De afgelopen jaren heb ik al veel mensen mogen begeleiden tijdens hun carrière. Via deze weg kwam ik erachter dat je niet vroeg genoeg kan beginnen met het krijgen van zelfinzicht. Mijn achtergrond is, naast mijn studie Internationale Bedrijfskunde, een opleiding tot Kinder- en Jeugdcoach, en een Meestergraad in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Daarnaast specialiseer en verdiep ik mij in verschillende onderwerpen zodat ik altijd op de hoogte blijf van nieuwe ontwikkelingen.

Momenteel ben ik ook werkzaam bij Fontys Hogescholen als docent bij de opleiding Human Resource Management en Toegepaste Psychologie.

Mail Anouk

Jongereninstituut

Maayke & Anouk

anouk-en-maayke

Willeke

Willeke

Kiki

Kiki