Er zijn meerdere coaches/psychologen werkzaam bij Jongereninstituut. Mail voor meer informatie naar info@jongereninstituut.nl

Ons kantoor is gevestigd in Villa Vught, De trajecten op school vinden uiteraard plaats op de scholen zelf.

Maayke:

Jongeren die uitgaan van hun eigen kracht, motivatie en talenten maken bewust keuzes, waarbij ze op korte en lange termijn blij zijn.

Ik heb verschillende coach opleidingen gedaan (pubercoach, opleiding psychodiagnostiek, Systemisch werken, opleiding integrale coaching). Mijn werkervaring als jongerencoach kan ik goed gebruiken tijdens de studiekeuze gesprekken. Soms is er een andere reden waardoor kiezen niet vanzelf gaat. Ik ben beschikbaar voor coaching en studiekeuze trajecten.

Mail Maayke

Willeke:

Willeke Lankamp is ervaren psycholoog en gecertificeerd coach. Ze werkte in HR en talentontwikking bij Heineken en coachte daar Young Professionals en Management Trainees. Ook werkt zij als assessment psycholoog en trainer. Met man en kinderen woonde Willeke 6 jaar in Singapore. Daar runde ze een coachingspraktijk en gaf gastlessen en begeleidde naschoolse activiteiten op de Hollandse School Singapore. Voor coaching kan je contact opnemen met Willeke

Mail Willeke

Teun:

Teun heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteit in Groningen. Hij is werkzaam als vlieger bij Transavia en begeleidt hiernaast graag jongeren in de zoektocht naar hun toekomst. Met zelfinzicht en zelfvertrouwen. Teun heeft een aantal jaren terug een coach opleiding gevolgd en zijn no nonsense manier van coachen is heel verfrissend voor jong volwassenen. Voor een gesprek met Teun, laat het ons weten.

Mail Teun

Jongereninstituut

Maayke

maayke4-zw

Willeke

Willeke