anouk-en-maayke

Maayke: “Er zijn heel veel redenen waardoor ik mijn werk zo ontzettend leuk vind. Een van deze redenen is dat ik uitga van iemands kracht en mogelijkheden”

Ik geloof erin dat iedereen beter op z’n plek komt als hij/zij bewust keuzes maakt. Jongeren die uitgaan van hun eigen kracht, motivatie en talenten maken bewust keuzes, waarbij ze op korte en lange termijn blij zijn.

Ik heb de post HBO opleiding pubercoach, een opleiding psychodiagnostiek en de 3-jarige opleiding integrale coaching afgerond. Ik werk met veel plezier als zelfstandig coach, trainer, studiekeuzeadviseur op scholen en heb mij aangesloten bij Kieswijs Studiekeuze (www.kieswijs.nl). Mijn werkervaring als jongerencoach kan ik goed gebruiken tijdens de studiekeuze gesprekken. Soms is er een andere reden waardoor kiezen niet vanzelf gaat.

Mail Maayke

Ons (Anouk, Kiki en Maayke) kantoor is gevestigd in Villa Vught, waar leerlingen terecht kunnen voor trainingen, coaching en  studiekeuze trajecten. De trajecten op school vinden uiteraard plaats op de scholen zelf.

Anouk: “Leef elke dag alsof het je laatste dag is. Leer elke dag alsof je voor eeuwig leeft.” (Ghandi)

Dit is mijn filosofie in het leven, je bent nooit te jong om te starten met het leven te leiden dat je wilt. De afgelopen jaren heb ik al veel mensen mogen begeleiden tijdens hun carrière. Via deze weg kwam ik erachter dat je niet vroeg genoeg kan beginnen met het krijgen van zelfinzicht. Meer en meer werd ik gevraagd om studenten te begeleiden met hun eerste baan, of jongeren met hun studiekeuze. Al deze keuzes beginnen bij 1 ding: kennis over wie je bent en waar je blij van wordt.

Zo werd mijn passie versterkt: het werken met kinderen en jongeren. De toekomst begint bij jullie, en er zijn zoveel mooie dingen te ontdekken. Ik wens dat ieder kind, of jongvolwassene, zijn/ haar eigen steentje bijdraagt aan deze mooie wereld. En ik word graag onderdeel van dat proces. Mijn missie is om ieder kind, of jongere, te assisteren op hun pad naar meer voldoening en geluk. De basis is al gelegd, maar soms is er even dat extra steuntje nodig om weer terug te keren naar dat fundament.

Als ervaringsdeskundige begeleid ik jou in het verkrijgen van zelfkennis. Op deze manier kan je jouw leven vormgeven: meer zelfvertrouwen, geen faalangst meer, het kunnen maken van (studie)keuzes, en een basis voor de rest van jouw leven. Mijn achtergrond is, naast mijn studie Internationale Bedrijfskunde, een opleiding tot Kinder- en Jeugdcoach, en een Meestergraad in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Daarnaast specialiseer en verdiep ik mij in verschillende onderwerpen zodat ik altijd op de hoogte blijf van nieuwe ontwikkelingen.

Mail Anouk